Márkák

Fresk_logo_250 pixels

Fresk

A Fresk egy holland márka, különleges babatermékekkel. A Fresk babakollekciója friss, édes, makacs és kissé retro. Vidám és színes babakollekciójukat nagy odafigyeléssel tervezték Hollandiában – ötvözve a skandináv és holland dizájnt – és fenntartható gyártással készültek.

Termékeiket organikus pamutból készítették, ami így csodálatosan lágy a baba bőréhez és megfelelő kényelmet is nyújt. Fontos számukra a környezettudatosság, számos termékük megkapta a GOTS (Global Organic Textile Standard) minőségi jelzést, ami egy olyan világméretű minőségi védjegy, amely garantálja az ökológiai gyapot előállítását és feldolgozását.

Itt találod a termékeiket!

Herobility – Szülők fejlesztették. Csecsemők hagyták jóvá.

A Herobility végig vezet minket a szülőség útján, támogatva bennünket és gyermekünket. A Herobility termékeket szülők fejlesztették, ötleteiket valós tapasztalatokra és küzdelmekre alapozva. Úgy tervezték, hogy egy kis szuper-erőt adjon nekünk a mindennapi életben. Azért, hogy általuk egy kicsit mi is hősökké válhassunk. Az ilyen nagyszerű termékek fejlesztésével, valódi tapasztalataik felhasználásával támogatják a következő generációt és mindezek mellett fenntarthatóságra is törekszenek. Folyamatosan dolgoznak azon, hogy megtalálják a bolygónk számára is legjobb anyagokat és megoldásokat.

Kezdetek

„Mikor harmadik gyermekünket vártuk, igazán megdöbbentem, hogy nem történt fejlesztés a cumisüvegek terén az utóbbi időkben. Próbáltam elképzelni a lehető legjobb cumisüveget és hamarosan rájöttem, hogy nincs hasonló a piacon. Kedves kislányom, Alva már úton volt, mikor elkezdtem megtervezni és fejleszteni a mi cumisüvegünket, ami végül még időben kész is lett. Alva imádta. Más babák és a szüleik is imádták. Gyorsan kedvenccé vált körükben. A tökéletes cumisüvegen kívül számos más innovatív baba terméket is forgalomba hoztunk a Herobility márkával 2017 februárjában.”

(Mikael Bergström, a Herobility AB és vezérigazgatója és alapítója)

Küldetés

A fenntarthatóság szem előtt tartásával a Herobility küldetése, hogy a legjobb babatermékeket hozza létre a világon. Ezért csak olyan termékeket hoznak létre, amelyek biztonságosak a gyermekek számára és a lehető legjobb módon támogatják fejlődésüket. Ugyanakkor a Herobility termékek célja az is, hogy megkönnyítse a szülők életét.

Minden Herobility terméket magas színvonalú nemzetközi szabványoknak megfelelően terveztek és teszteltek. BPA-, BPS-, BPF- és DEHP-mentesek.

 

Herobility Eco-line termékei

A Herobility Eco-line termékei innovatív étkészletekből és cumisüvegekből áll – a következő generáció számára.

Higiénikus, biztonságos és fenntarthatóbb lehetőség a normál műanyaghoz képest. Biztonságosabb a gyermekek számára, kíméletesebb a bolygónkhoz. A termékeket növényi alapanyagokból gyártják, kukoricakeményítőből készült biológiailag lebomló műanyagból (PLA). A folyamat során a rostokat és a fehérjét elválasztják a kukoricakeményítőtől, hogy élelmiszerként és ipari alapanyagként hasznosítsák, így maximálva a növény felhasználását és abszolút minimumra csökkentsék a hulladékanyagot. Ahogy a növények növekednek, elnyelik a légkörben a széndioxidot. A növényi alapanyag jó alternatíva a hagyományos műanyagok számára, hőellenálló és kevésbé törékeny, mint az üveg vagy a kerámia. Ezen kívül méreganyagmentes és kiváló minőségű, ami nélkülözhetetlen a babatermékek előállításakor.

Itt találod a termékeiket!
Filibabba

Filibabba

A Filibabba egy dán dizájn márka, helyileg Aarhausban található, de lefedik teljes Skandináviát, Európát és a világ többi részét is. Küldetésük, hogy olyan belső teret hozzanak létre babák, gyermekek számára, mely emlékezetessé teheti a mindennapi pillanatokat, biztosítva a legjobb minőséget és időtlen kivitelezést. Terveik saját tapasztalatikon és a mindennap inspirációin alapulnak. Minden tervük a körülöttünk lévő környezet és emberek iránti szeretet és tisztelet szem előtt tartásával készül. Figyelnek gyermekeink és környezetünk jövőjére, ezért megszerezték a GOTS tanusítványt (Global Organic Textil Standard). A GOTS egy címke az organikus textilek számára, amely lefedi az egész gyártási folyamatot a gazdálkodóktól kezdve, a környezetileg és társadalmilag felelős termelésen át, a végtermék előállításáig.

Tervezési filozófiájuk, hogy nyugodt, időtlen és egyedi formákat hozzának létre, melyek gyermeket és felnőtteket egyaránt inspirálnak. Megtisztelőnek érzik, hogy átadhatják a skandináv örökséget, így minden tervükben és színben az északi történelem egy darabja jelenhet meg. Céljuk és jövőképük, hogy minden gyermek biztonságos és egészségesen megőrzött környezetben nőhet fel, ezért a felelősségvállalás az egyik alapvető értékük, illetve embertársaink és környezetünk védelme és tisztelete.

Kollekció

Az új kollekciót az északi természet ihlette. A ragyogó napsütés a világos égen, a meleg nyári napok, a hűs szellő, a pasztellszínű vadvirágok az árok partján és minden, ami ehhez kapcsolódik. Élénk színek és a föld színei jellemzik a kollekciót, amely a meleg nyári napokat és a természet felfedezését juttatja eszükbe.

Az új kollekció részeként létrehoztak pár új barátot is a Filibabba család tagjaiként és hogy vonzóbbá tegyék őket a gyermekek számára is: Bea, Lullu, Balder, Otto, Freya, Milo, Bella és Felix. Az anyagok gondos kiválasztásánal szem előtt tartották, hogy a babák számára fontosak a tapintással való érzékelés útján szerzett élmények. Remélik, hogy ezek az új állatok sok baba barátaivá válnak és báhová is kerülnek, örömet szereznek.

A kollekció másik új vonalaként elkészültek a kordbársony termékek, amelyekre nagyon büszkék. A kordbársony anyag eleganciát és egy extra dimenziót kölcsönöz a színeknek. Az anyag vonzóbb a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt, képviselve a minimalista északi dizájnt.

Reméljük,Te is annyira fogod élvezni ezen termékek használatát, mint a Filibabba a megalkotásukat.

Itt találod a termékeiket!